Voedselfestivals, de mobiele keukens

Voedselfestivals zijn de nieuwste trend in de voedingsindustrie. Ze bieden mensen de mogelijkheid om nieuwe voedingsmiddelen uit te proberen, te communiceren met chef-koks en een voorproefje te krijgen van wat trending is. De traditionele manier om te eten op deze evenementen was op uw voeten, maar nu zijn er mobiele keukens die helpen verlichten een deel van dit voetverkeer, terwijl nog steeds geven u alle voordelen! Deze blog post zal bespreken hoe food festivals zijn veranderd in de tijd en waarom ze zo populair zijn vandaag.

Foodfestivals zijn populair in Amerika, maar sinds 2010 zijn ze ook hier aan een opmars begonnen. Zo staat er op één een truck met muziek en kun je nu ook genieten van live optredens! Je kunt verschillende soorten eten uitproberen, wat uniek is voor dit soort evenementen – het is perfect als je hele familie ook iets nieuws wil 🙂

Wat is een foodfestival?

De beste manier om een food festival te beschrijven is dat het allemaal draait om de heerlijke en spannende keuken. Een typisch evenement zal veel verschillende soorten voedsel beschikbaar voor bemonstering, maar u kunt ook genietenTrailer Food! Er zijn meestal meer dan alleen snacks op deze festivals – denk aan hamburgers of crêpes als uw voorkeur uitgaat naar lichtere kost.

Er is voor elk wat wils, zo zijn er vaak vegetarische foodtrucks of gezonde foodtrucks. In ieder geval vind je er genoeg keuze met allerlei verschillende keukens tegen redelijke prijzen! De prijsklasse schommelt rond de vijf euro (2016). De gerechten worden geleverd op wegwerpborden en kunnen buiten op grote tafels worden gegeten als het warmer is dan binnen, waar ze ook voor dekens zullen zorgen, dus neem ook je eigen picknickkleed mee.

Keuken op wielen

Een foodtruck is de perfecte mobiele opstelling voor iedereen die zijn producten wil verkopen. Deze voertuigen zijn uitgerust met alles wat nodig is, met inbegrip van elektriciteit en water, zodat u kunt koken op een aantal smakelijke traktaties on-the-go! Ze hebben ook plekken gereserveerd net buiten waar mensen zullen samenkomen uit nieuwsgierigheid – wat betekent dat meer business in een mum van tijd.

Foodtrucks in Toronto zijn meestal fel versierd of aangekleed om een bepaald thema te passen. Bijvoorbeeld, er is de rustieke barbecue truck die een outdoor grill en picknicktafels ingesteld op zijn kant voor u om uw maaltijd te genieten op heeft; dan is er ook een gevuld met fruit dat smoothies levert rond de stad – ze zijn alle soorten voertuigen, maar deze zal uiteraard de aandacht trekken van bezoekers, omdat old-timers hebben de neiging niet alleen opvallen onder hen ook! Er kunnen er ook zijn waar voetgangers een trap op moeten lopen als hun bestelling dat vereist (hoewel dat vaker wel dan niet zou gebeuren).

Foodfestivals

De food truck is een mobiele eenheid, die heerlijke en vingerlikkende gerechten naar de mensen brengt. Er zijn veel festivals in heel Europa waar ze te vinden zijn om verschillende lekkernijen te koken met hun verschillende kruiden voor iedereen!

Deze week is er een in Amsterdam en de volgende in Almere… De vrachtwagens reizen van festival locatie -naar-locatie, dus je weet nooit wanneer je favoriete gerecht kan opdagen op een bepaalde tijd of plaats in de stad.

Foodtrucks zijn een must-try op elk festival. Ze bieden een scala aan heerlijke en unieke gerechten die perfect zijn voor het ervaren van de sfeer, het ontmoeten van nieuwe mensen of gewoon genieten van uw lunchpauze van het verkennen van andere delen van dit geweldige evenement! Als u denkt over het bezoeken van een binnenkort, maar niet zeker weet waar te gaan – we hebben een aantal suggesties

Het beste aan het bijwonen van deze evenementen is niet per se wat ze te bieden hebben (hoewel het zal afhangen van hoe avontuurlijk/uitproberen verschillende types voelen); in plaats daarvan denk ik dat iedereen zich meer moet richten op het maken van herinneringen met hun vrienden die anders misschien nooit meer de kans krijgen tijd samen in dergelijke omstandigheden.

De toegang is meestal gratis

De beste manier om van een festival te genieten is met vrienden. Als je de meest memorabele ervaring wilt, is het belangrijk dat iedereen plezier heeft en meewerkt; anders is er misschien wat verspilde tijd of gemiste kansen voor verkenning.

Met muntjessystemen is er altijd het risico dat je iets achterlaat. De beste manier om dit te voorkomen is door eerst rond te kijken wat je van tevoren wilt hebben en dan je aantal munten daarop aan te passen, zodat er niemand overblijft of meer wil dan hij gekocht heeft! Je kunt ook vragen of het later mogelijk is – als het wat rustiger is na het festivalseizoen misschien?

Bij een grote drinkstand kan je voor 1 à 2 euro een hard plastic bekertje krijgen. Je betaalt apart en dan nog eens als je een ander drankje koopt, want in de meeste gevallen is het niet toegestaan om de bekers mee naar huis te nemen.

Zelf eten verkopen?

Wil je met je eigen keuken op pad van ongeveer maart tot eind september? Dat is mogelijk. Een foodtruck is echter een investering, tenzij je handig bent – eerst je voertuig kopen en dan zelf verbouwen (in de zomer). Als het echter mooi zonnig weer is en er komen veel bezoekers langs, dan kunnen de inkomsten beter zijn dan verwacht! Zorg ervoor dat ideeën/producten uniek zijn, want als dat niet het geval is zullen mensen geen deel willen hebben aan wat JIJ verkoopt, zolang iedereen dat maar doet 🙂 En als laatste: let op welke vergunningen je nodig hebt.